Winkeldiefstal in Parfumerie aan Enschedesestraat, Hengelo

8 maanden geleden gepubliceerd

Op 21 mei 2023 vond er een winkeldiefstal plaats aan de Enschedesestraat in Hengelo. Volgens de politie stal een vrouw twee dure parfums uit een parfumerie.

De Diefstal

De vrouw stelde het winkelpersoneel een aantal vragen in het Engels, wat opviel. Ze stond een paar keer stil bij de parfums. Toen niemand op haar lette, nam ze haar kans waar en liet ze een parfum in haar schoudertas glijden. Ze haalde een ander geurtje uit de verpakking en nam ook deze mee.

De politie roept op om tips te delen als iemand de vrouw herkent. Er is een tipformulier beschikbaar en er kan ook gebeld worden naar de gratis tiplijn. Voor wie liever anoniem blijft, kan informatie worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem.

Oproep aan het Publiek

De politie heeft een video beschikbaar gesteld waarop de vrouw te zien is. Echter, deze kan niet getoond worden zonder toestemming voor cookies. Voor wie de video wil bekijken, kan deze vinden op YouTube.

Als u een tip heeft over deze zaak, wordt u verzocht dit te laten weten via het tipformulier. Alle informatie is welkom en kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.