Ricardo's wens vervuld: een avond met de brandweer Hengelo

3 maanden geleden gepubliceerd

Ricardo van de Worp, inwoner van Aveleijn, had een buitengewone wens: een avond meelopen met de brandweer in Hengelo. Dankzij de Wensboom Hengelo, kon deze droom werkelijkheid worden. Anthony McGarry, ploegchef van brandweer Hengelo, reageerde enthousiast en nodigde Ricardo uit om een avond mee te lopen.

Een onvergetelijke ervaring

Ricardo werd warm onthaald door de brandweerlieden van groep 3. De avond begon met een gezamenlijk diner, waarna hij meegenomen werd in alle aspecten van het brandweerwerk. Van de inspectie van de voertuigen tot op grote hoogte in de ladderwagen, Ricardo mocht het allemaal ervaren. Na afloop werd hij door het volledige team thuisgebracht, geheel in stijl. “Het was fantastisch, dank jullie wel brandweer dat dit zo kon,” waren Ricardo’s woorden na deze speciale ervaring. Het wenscomité van de Wensboom Hengelo deelt Ricardo’s enthousiasme en is de brandweer Hengelo dankbaar voor hun medewerking.

Over Wensboom Hengelo

Wensboom Hengelo is een initiatief van verschillende organisaties in Hengelo, waaronder Rabobank Centraal Twente, Stichting Centrummanagement Hengelo en WISH3. Samen streven ze ernaar om hartverwarmende wensen te vervullen, onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’. In december siert de wensboom Hengelo, waar iedereen zijn wens kan indienen.