Politie houdt verdachte aan na mishandeling hulpverleners in Hengelo

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Hengelo - De politie hield woensdagmiddag 20 mei een 43- jarige man uit Enschede aan die wordt verdacht van geweldpleging richting hulpverleners. Het gebeurde bij een kantoor ter hoogte van de Sherwood Rangers.

Maandagmiddag 18 mei, omstreeks 14.10 uur, kreeg de meldkamer van de politie een melding binnen van een mishandeling van een hulpverlener in Hengelo. De hulpverlener stond even buiten een praatje te maken met een collega, toen op dat moment een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. De auto kwam tot stilstand, de verdachte stapte uit en rende op één van de hulpverleners af. De verdachte wende zich tot haar en sloeg haar met een scherp voorwerp. De andere medewerkster wilde haar collega helpen en werd vervolgens ook mishandeld door de verdachte. De medewerkers zijn behandeld aan hun verwondingen. De aangevallen hulpverlener was al langere tijd betrokken bij het gezin van de verdachte.

De verdachte kon vervolgens buiten heterdaad op woensdagmiddag 20 mei aangehouden worden. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter- commissaris. 

Adverteren op Hengelo-Actueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op Hengelo-Actueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Hengelo
19:17

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief