Poging tot winkeldiefstal op de Enschedesestraat in Hengelo

8 maanden geleden gepubliceerd

Op de Enschedesestraat in Hengelo deden een man en een vrouw een poging om een doosje parfum te stelen uit een winkel. Ze hadden het parfum al in een speciaal geprepareerde tas gestopt.

Beschrijving van het incident

De man en de vrouw hadden beiden een geprepareerde tas van een andere winkel bij zich. Ze hadden maatregelen genomen om te voorkomen dat het alarm zou afgaan bij het verlaten van de winkel. De man deed een luchtje, ter waarde van meer dan honderd euro, in zijn tas. Een medewerker van de winkel merkte dit op en sprak hem aan. Zowel de man als de vrouw gaven vervolgens hun geprepareerde tas af, waarna ze de winkel verlieten. Er wordt vermoed dat dit duo vaker dit soort diefstallen pleegt.

Oproep tot tips

Als je dit duo herkent, wordt gevraagd om dit te melden. Tips kunnen worden doorgegeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Men kan ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. Informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar de melder te herleiden is.