Grote partij sigaren gestolen uit opslagruimte in Hengelo

2 maanden geleden gepubliceerd

Aan de Wegtersweg in Hengelo hebben drie mannen een aanzienlijke hoeveelheid sigaren gestolen uit een opslagruimte. De waarde van de gestolen goederen wordt geschat op meer dan elfduizend euro.

Details van de inbraak

Op zondag 3 december liepen twee mannen door het gebouw, vermoedelijk voor een voorverkenning. Ze keken overal rond. De volgende dag keerden ze terug, dit keer vergezeld door een derde medeplichtige. De mannen hadden hun gezichten grotendeels bedekt en gebruikten de aanwezige rolcontainers om de dozen sigaren te transporteren. Uiteindelijk werd de gehele opslagbox van het getroffen bedrijf leeggehaald.

Op zoek naar informatie

Een van de mannen is ge√Įdentificeerd, maar de identiteit van de andere twee mannen blijft onbekend. Het publiek wordt gevraagd om hulp bij de identificatie. Daarnaast wordt iedereen met informatie over deze diefstal verzocht contact op te nemen.

Heeft u een tip?

Personen met informatie kunnen contact opnemen via het tipformulier of de gratis tiplijn bellen op 0800-6070. Voor degenen die liever anoniem blijven, kan er contact worden opgenomen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn garandeert dat geen gegevens worden achtergelaten en dat informatie alleen wordt doorgegeven als deze niet naar de melder kan worden herleid.