Parfumdiefstal in Hengelo: politie zoekt getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

Op 11 oktober 2023 vond er een winkeldiefstal plaats aan de Enschedesestraat in Hengelo. De dader, een man, stal twee parfums uit een parfumerie. De politie zoekt nu getuigen die de man herkennen.

Omschrijving van het incident

De verdachte bezocht de parfumerie kort en nam twee parfums ter waarde van 130 euro per stuk mee. Hij stopte de parfums in een plastic tas van een supermarkt, die blijkbaar was geprepareerd om het alarm te omzeilen. Toen de man de winkel verliet, ging er dan ook geen alarm af.

Een winkelmedewerker liep hem achterna en sprak hem buiten aan. Hierop gaf de man één van de parfums terug. De identiteit van de man is echter nog onbekend en de politie is nu op zoek naar getuigen die de man kunnen herkennen.

Oproep tot getuigen

Heeft u meer informatie over deze zaak of herkent u de man? Dan wordt u verzocht dit door te geven. U kunt uw tip doorgeven via een speciaal daarvoor bestemd tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het is belangrijk om te vermelden dat Meld Misdaad Anoniem een onafhankelijk meldpunt is en niet van de politie is. U hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten en uw informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar u te herleiden valt.

Videobeelden

Er zijn videobeelden van het incident beschikbaar. Deze kunnen bekeken worden op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=P-YutvKm604