Leenders Fietsen vervangt Bike Totaal in Experience Center aan Pasmaatweg

3 maanden geleden gepubliceerd

Leenders Fietsen is de nieuwe naam van de voormalige Bike Totaal showroom aan de Pasmaatweg. De naamsverandering volgt op een ingrijpende verbouwing in 2022, waarbij de winkeloppervlakte werd verdubbeld van 3.000 naar 6.000 vierkante meter.

Onafhankelijk en ‘op vrije poten’

Voorheen maakte de winkel deel uit van het landelijke concept van Bike Totaal. Nu kiest Leenders Fietsen voor een zelfstandige weg. Samen met de nieuwe naam presenteert Leenders Fietsen ook een nieuwe website en huisstijl. Deze veranderingen passen volgens bedrijfsleider Maarten Spijker en collega Jeroen Dammers bij de ‘Twentse nuchterheid’.

Wat merkt de klant?

Bedrijfsleider Maarten Spijker hoopt dat klanten weinig merken van de verandering: “Eigenlijk verandert er niets, behalve dat je ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl overal ziet terugkomen.” Wel introduceert Leenders Fietsen een nieuwe slogan: ‘aandacht is alles’. Deze wordt toegepast in alle aspecten van de bedrijfsvoering, inclusief een nieuw klantportaal voor betere service en klantgerichte acties.

Een van de grootste showrooms van Nederland

De showroom van Leenders Fietsen behoort tot de grootste van Nederland. Het aanbod is onderverdeeld in verschillende gespecialiseerde ‘fietswerelden’, zoals bakfietsen, racefietsen en e-bikes. De showroom huisvest meer dan zeshonderd verschillende fietsmodellen en een breed scala aan fietsaccessoires.

Uitproberen en op maat maken

Klanten kunnen fietsen uitproberen op een testbaan met off-roadparcours en zelfs een bodyscan laten uitvoeren voor een perfecte fietsafstelling. “Ieder lichaam is uniek. Het apparaat meet je lichaam tot in detail op en helpt ons om de perfecte afstelling te vinden. Dat fietst een stuk fijner,” aldus Maarten.

Servicepakketten

Leenders Fietsen biedt ook servicepakketten voor de werkplaats aan. Afhankelijk van het gekozen pakket, betalen klanten 9 of 12 euro per maand voor onderhoud en reparaties. Alleen eventuele materiaalkosten worden apart in rekening gebracht.

Warm welkom

Bij Leenders Fietsen zijn klanten altijd welkom om de nieuwe huisstijl te bewonderen of vragen te stellen. Het personeel neemt ruim de tijd voor iedere klant, zelfs op drukke momenten. In de tussentijd kunnen klanten genieten van een kop koffie of een proefrit maken.