Elektrische fiets gestolen bij Thiemsbrug in Hengelo

7 maanden geleden gepubliceerd

Een elektrische fiets is gestolen aan de Thiemsbrug in Hengelo. De politie is op zoek naar een man die verantwoordelijk is voor de diefstal. Zij roepen getuigen op om zich te melden.

Omschrijving van de diefstal

De gestolen fiets stond op slot bij de ingang van winkelcentrum Thiemsbrug. Een man liep het winkelcentrum in, maar keerde terug en stal de fiets. Hij hield een voorwerp in zijn hand, vermoedelijk gebruikte hij dit om het slot te forceren. Vervolgens reed hij weg op de elektrische fiets.

Dader en fiets

De dader droeg opvallend witte kleding: een witte pet, witte hoodie, witte broek en deels witte schoenen. De gestolen fiets betreft een zwarte e-bike van het merk Koga (type: E-lement) met framenummer KGBJ06197. Op de bagagedrager zat een blauwe mand met een zwart hengsel.

Oproep

De politie vraagt getuigen om zich te melden. Heb je deze fiets ergens gezien of te koop zien staan? Herken je de dader? Dan verzoekt de politie om contact op te nemen. Dit kan via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Ook anoniem melden is mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.