Diefstal elektrische fiets aan Twekkelerweg in Hengelo

7 maanden geleden gepubliceerd

Aan de Twekkelerweg in Hengelo is op 9 augustus 2023 een elektrische fiets gestolen. De politie is op zoek naar de dader en vraagt om tips.

Omschrijving van het delict

De gestolen fiets stond geparkeerd tussen enkele andere fietsen aan de kant van de weg. Een busje reed voorbij, keerde om en stopte bij de fietsen. De bijrijder van het busje stapte uit en reed even later weg op de elektrische fiets. De politie wil graag weten wie deze man is.

Oproep voor informatie

De politie roept getuigen op die mogelijk iets hebben gezien van de diefstal. Ook als je een vermoeden hebt dat je de gestolen fiets ergens hebt gezien of te koop hebt zien staan, wil de politie dat graag horen.

Tips kunnen worden doorgegeven via een tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Wie liever anoniem blijft, kan zijn informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Er zijn ook twee YouTube-video’s beschikbaar waarin de diefstal wordt getoond. Helaas kunnen deze video’s niet direct getoond worden, maar ze zijn te bekijken op de YouTube-website onder de volgende links.