Diefstal van E-bike bij Winkelcentrum Hasselo in Hengelo

7 maanden geleden gepubliceerd

Bij het winkelcentrum Hasselo in Hengelo is op 11 september 2023 een elektrische fiets gestolen. De man die de diefstal pleegde, is vastgelegd op camera.

Beschrijving van de Diefstal

De verdachte liep het winkelcentrum in, maar kwam snel weer naar buiten. Eenmaal buiten ging hij doelgericht op een elektrische fiets af. Hij wist het slot te openen en fietste kort daarna weg met de e-bike.

Oproep tot Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die de man kunnen identificeren. Iedereen die informatie heeft over deze zaak wordt dringend verzocht contact op te nemen. Dit kan via een speciaal tipformulier, de gratis tiplijn op 0800-6070, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het is ook mogelijk om online een melding te maken via de website van Meld Misdaad Anoniem. Dit onafhankelijke meldpunt zorgt ervoor dat uw informatie alleen wordt doorgestuurd als deze op geen enkele manier naar u kan worden herleid.

Videobeelden

Er zijn videobeelden beschikbaar van de diefstal. Vanwege privacy-instellingen kunnen deze hier niet direct worden getoond, maar ze zijn te bekijken op YouTube onder de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=l3W2EUi3m9U.